Despre promovare cu de-a sila

vintage wine bottles

Am o rubrica in blog care se numeste “PROMOVEZ”. Nu prea am pus-o la treaba anul aceasta. Nu am avut cand. Am lucrat la multe proiecte si asta a ramas cumva pe dinafara. Dar tot am zis ca oricum o sa revin la aceasta initiativa deoarece vad multe talente in comunitate. Sunt oameni care fac lucruri impresionante hand-made si de la care am putea cumpara cadouri pentru cei dragi de sarbatori daca vrem sa impuscam 2 iepuri deodata (sustinem micul business si suntem originali).
De ce ma rog scriu despre asta? Zilnic primesc mesaje prin care sunt rugata sa dau like, follow, share ori sa spun si la altii despre anumite produse ca sa castige omul mai multi clienti. Bun si ce e rau aici? De multe ori nu pot face asta. De frica sa nu ma frig. Mai intai consider ca trebuie sa incerci ceva. Sunt asemeni ursului care baga mana in miere, linge degetele si daca ii place se apuca sa spuna si la altii.  Daca nu mi-e pe plac ceva, atunci tac chitic. Pentru acest gen de “business” (daca vreti sa ii ziceti “promovare”) eu nu iau bani. Nu cred ca  voi face asta vreodata. Doar daca ajung la sapa de lemn. Deci nu fac promovarea fortata.

Pana acuma au fost lucruri, produse, evenimente ori oameni despre care am scris fara a cere nimic in schimb, desi timpul meu, al tau si al tuturor e pretios. Unele mi-au placut, altele mi s-au parut o cauza nobila despre care am crezut ca merita si altii sa stie, etc. Nu am acceptat sa scriu despre cineva sau ceva pentru ca mi s-a oferit o invitatie la cina, concert sau alte favoruri. In final, cred ca e corect ca daca vrei un serviciu de calitate, trebuie sa platesti ca acela care va munci pentru produsul tau sa o faca cu tragere de inima si sa dea ce-i mai bun din el.

promovez

Nota: Postarile de pe lylyspencil blog contin doar parerea autorului care ar putea sa nu coincida cu cea a cititorului.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s