Cea mai nebuna zi de alergat la cumparaturi de Craciun

brown pinecone on white rectangular board

Zilelea astea bradul nostru s-a transformat intr-unul datator de cadouri. Ieri am terminat-o cu  impachetarea si scrisul cardurilor, iar pungile asteapta nerabdatoare sa fie repartizate pe la casele oamenilor dragi. Curand!

IMG_20181221_093237.jpgAzi se spune ca este cea mai busy zi de pana la Craciun daca ne referim la shopping (cumparaturi). Nici ieri nu a fost mai ca lumea de fapt. La parcare in mall nu aveai unde arunca un ac. De obicei, totul se transforma intr-un furnicar deoarece oamenii inca mai alearga dupa cadouri pe utima suta de metri. Slava Domnului ca eu fac asta pana la sfarsitul lui Noiembrie ca sa evit nebuneala si febra cumparaturilor de pe ultima suta de metri. Dar lumea alearga in stanga si in dreapta. In weekendul acesta se va alerga mai mult dupa produse alimentare ca sa incarce mesele de Craciun pentru musafiri.

santa claus wearing boxing gloves

Coada era mare si la standul unde lumea face poze cu Mos Craciun. Ei lasa ca se trece si fara poze cu Santa anul acesta:). Dar ce parca am avut cu cine face poze? Copilul asta al meu care se considera acuma «mare» nu mai este incantat de bradul de 5 metri din mall ori alte decoratii magnifice asa ca pas si dai mai departe. Hai mai bine sa mancam ceva gustos, mami! Mai vrei brad dupa? Nu, hai acasa! Ai unul mare in salon😂….

woman in gray cardigan giving white gift box

Multi avem un buget de cheltuieli pentru cadourile de Craciun. Altii vor sa impresioneze pe cei dragi si macina zile intregi reviste si site-uri in cautarea cadoului perfect. Unele familii au decis sa dea cadouri doar la copii ca sa scape de corvoada aceasta de dinainte de sarbatori care este de fapt si una financiara. La serviciu colegii au mentionat ca nu dau sotilor & sotiilor cadouri ca cica isi cumpara fiecare ce doreste si fara ocazie.🤗Si hai sa ma dau in rand cu lumea. O sa fac share la aceasta postare sa vada si babarbat-meu😂ca lui tot nu i-am luat nimic din acest motiv😂. Si cum dragostea trece prin stomac, trebuie sa gatesc ceva delicios in schimb ca sa imi iau revansa😏.

white paper with black printed text

Dar ma gandesc ca cel mai mult conteaza atentia. Poti sa dai si un cadou mai ieftin, unul hand made, dar cu drag si din inima, nu de nevoie. Eu ma multumesc si cu un card (adica felicitare!) in care omul scrie cat de grozava am fost anul acesta si daca am facut vreo treaba buna pentru el/ea in ultimele 12 luni. Daca scrie vreun rand despre asta atunci tot cadou se numeste:). Stiu insa ca la fiecare dintre noi asteptarile sunt diferite. Asadar, e greu sa comentez prea mult la acest subiect ca e cam riscant😏.

Nota: Postarile de pe lylyspencil blog contin doar parerea autorului care ar putea sa nu coincida cu cea a cititorului.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s