Felicitari copy-paste. Of, s-au terminat!

man wearing black virtual reality headset while holding white mug

Au trecut sarbatorile. Gata, am scapat de ele! De felicitarile virtuale:). Azi am primit ultimele felicitari cu bani si colaci, sticle de vin si urari copiate de la altii:). A fost Sfantul Vasile si in majoritatea zonelor din Moldova se umbla cu semanatul (grau, orz, porumb, orez – tot ce are omu la casa). Este o traditie minunata si cu o semnificatie aparte despre care as putea sa scriu cateva pagini.

De acum in colo se raresc felicitarile virtuale pana de Sfantul Valentin si 8 Martie. Dar pana la Paste precis uitam de ele.

In ultimul timp am devenit tot mai ocupati. Si vazand acest “necaz” pe capul nostru, o gramada de creatori de iconite cu ingerasi, cupe de sampanie, mesaje de urari de bine, invitatii virtuale la cafea, ne-au sarit in ajutor! Au creat ei mesaje in toate limbile pentru cei care nu au timp sa scrie 2-3 cuvinte de “la multi ani”, “Craciun Fericit”, “happy birthday” etc. Am o colectie intreaga pe messenger in 3 limbi. Sunt convinsa ca si voi le aveti. Cum fara ele! Parca nu a fost asa rau in anii precedenti. Anul asta ne-am transformat tare in roboti care fac “share”, “copy si paste” la greu. Cand primesc un mesaj original, scris de mana omului aproape ca imi vine a plange. Ma gandesc ca acea persoana chiar s-a gandit la mine de a “pierdut” 30 de secunde din timpul sau pretios sa scrie 2 fraze si sa ma intrebe de sanatate. Dar cand unii pun mana pe telefon si le mai auzi si vocea chiar iti pare ca ti s-a dat cel mai frumos cadou in acea zi. Cand primesc aceeasi felicitare (virtuala si super populara) de la 5 oameni diferiti, tot imi vine a plange. Nu mai este timp sa scriem mesaje. M-am cam saturat de aceasta graba. Mi-e dor de normal 🙄. As vrea ca oamenii sa fie mai sensibili si sa traiaca cu ziua de azi, ca maine vine oricum. Avem cand ne grabi, caci tot acolo ajungem cu totii. Asadar, hai sa ne gandim daca avem rabdare si timp sa compunem mesaje singuri si fara ajutorul lui “copy – paste” pentru urmatoarele sarbatori cu rosu din calendar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s