Ori tai cateva, ori ma transform in zombie. Despre platformele online

night television tv video

Am rezistat doar 6 luni. Din lipsa de timp am decis sa sterg pagina de Facebook a blogului. Comentariile si likurile pot fi lasate direct pe pagina siteul-ui care contine aceste butoane (vezi mai jos in imaginea din dreapta). Eu pur si simplu nu inteleg cum de altii reusesc. Au cate 2-3 pagini si pot frate sa administreze totul fara probleme!

capturepagina cy like

Cand ai  de toate: LinkedIn, Twitter, Instagram, pagina de comentatOdnoklasniki, blog sau un job (sa iti cumperi paine) si esti super activ pe toate platformele din socia media devii un zombie. Mai sunt cateva platforme online la scoala copilului. Acolo tot e bine sa intri din cand in cand si sa vezi ce mai scriu profesorii sau administratia, ca astia mici “uita” despre unele activitati. Totodata mai avem o adresa personala de email. Si asta trebuie verificata o data in zi ca sa nu iti scape ceva de sub control.
Apoi, la lucru, cativa ani am coordonat mai multe conturi (4 adrese de email si plus contul meu. Nu pot sa va spun ce era in capul meu uneori spre seara. Eram un zombie ori un robot caruia i se termina bateria. O puneam seara la incarcat si a doua zi era functionala. Am rabdat cat am rabdat (ca asa suntem noi cei din Estul Europei) si am crapat intr-o zi. Pentru toate este un leac. Se numeste ” NU MAI POT”. L-am aplicat prima data la lucru. Initial nu a fost pe plac sefilor care ma considerau superwoman. Apoi nu au avut de ales. Ori reduceau numarul conturilor pe care le administram, ori imi pierdeam eu mintile:).  Acum ma gandesc sa fac la fel si cu platformele sociale personale. Ca sa nu ma transform in zombie.
Cateodata asa de tare vreau si ma gandesc ca ar fi bine sa le reducem pe toate la doua platforme: una profesionala si una asa de fun. La facultate, cand imvatam “technical writting” am descoperit o formula care mi-a placut mult: KISS. Adica “keep it super simple”. La ce ne trebuie asa de multe platforme? Nu inteleg de unde sa cumpar niste timp pentru ele. Poate sunt batrana, dar chiar nu pot tine ritmul… Cred ca vreun “destept” deja s-a gandit si la asta. Adica sa le bage pe toate intr-un singur cont, iar omul super busy sa deschida o pagina si sa gaseasca acolo toate ingredientele pentru borsul asta numit – viata. Daca deja s-a inventat aceasta platforma, atunci va rog sa imi spuneti si mie caci sunt in cautare. Caut o formula magica care sa impace si capra si varza.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s